листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Неревидиран, неконсолидиран Биланс на успех за период 01.01.-31.03.2023

 


MAKOTEKS AD Bilans na uspeh 3 2023.xlsx

Објавено на: 02.05.2023 14:13:16
Документ БР.: DOC_12294-73/2023
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.