Македонски
English
листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог - Одлуки за Годишно собрание


1. Предлог-Одлука за усвојување на ревидирана Годишна сметка и финансиски извештаи за 2022 година.doc
2. Предлог-Одлука за усвојување на Годишен извештај за работата на ГТЦ А.Д. - Скопје во 2022 година.doc
3. Предлог-Одлука за усвојување на Извештај на независниот ревизор и финансиски извештаи за годината која завршува на 31 декември 2022 година.doc
4. Предлог-Одлука за покривање на загуби од минати години (2022 година) (1).doc
5а. Предлог-Одлука за одобрување на работата на Трајанка Тасевска за 2022 година.doc
5б. Предлог-Одлука за одобрување на работата на Ѓоко Трајчевски за 2022 година.doc
5в. Предлог-Одлука за одобрување на работата на Стојан Станиславски за 2022 година.doc
5г. Предлог-Одлука за одобрување на работата на Бранко Цветановски за 2022 година.doc
5д. Предлог-Одлука за одобрување на работата на Шеваљ Цеку за 2022 година.doc
6. Предлог-Одлука за избор на овластен ревизор за ревизија на финансиските извештаи за 2023 година, односно годишната сметка за 2023 година на ГТЦ А.Д. - Скопје (1).doc
3а. Годишен извештај за работењето на ГТЦ А.Д. - Скопје за 2022 година.PDF
4а. Извештај на независниот ревизор и финансиски извештаи за годината која завршува на 31 декември 2022 година.pdf

Објавено на: 25.05.2023 09:47:31
Документ БР.: DOC_13285-167/2023
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери