листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:


Одлука за избор и назначување на овластен ревизор за ревизија на годишна сметка и финансиски извештаи на пекабеско за 2023 год.pdf
Одлука за констатирање на оставка и избор на независен член на Одбор на директори на Пекабеско Ад.pdf
Одлука за констатирање на оставка и избор на член на Одбор на директори на Пекабеско Ад.pdf
Одлука за одобрување на работата во одбор на директори за 2022 на Анатол Кутревски.pdf
Одлука за одобрување на работата во одбор на директори за 2022 на Дарио Кадиев.pdf
Одлука за одобрување на работата во одбор на директори за 2022 на Марко Кутревски.pdf
Одлука за одобрување на работата во одбор на директори за 2022 на Миле Бановиќ.pdf
Одлука за одобрување на работата во одбор на директори за 2022 на Мицкоска Светлана.pdf
Одлука за одобрување на работата во одбор на директори за 2022 на Славчо Шушлевски.pdf
Одлука за одобрување на работата во одбор на директори за 2022 на Слободан Кутревски.pdf
Одлука за одобрување на работата на Одбор на директори за 2022 год.pdf
Одлука за покривање на загубата за 2022год за пекабеско ДОО Рашка Р.Србија.pdf
Одлука за определување на месечен паушал на неизвршните членови на одбор на директори на Пекабеско Ад.pdf
Одлука за распределување на добивката за 2022 год за Пекабеско АД.pdf
Одлука за усвојување на Годишен и Консолидиран извештај за работа на пекабеско Ад за 2022 и финансиски извештај единечен и консолидиран за 2022.pdf
Одлука за усвојување на годишна Консолидирана сметка за 2022год за Пекабеско АД.pdf
Одлука за усвојување на годишна сметка за 2022 год за Тимко ЛАБ ДООЕЛ.pdf
Одлука за усвојување на годишна сметка за 2022год за Пекабеско АД.pdf
Одлука за усвојување на Поединечен и Консолидиран извештај од овластен ревизор за извршена ревизија на годишна сметка за 2022.pdf
Ослука за усвојување на годишна сметка за 2022 год за пекабеско ДОО Рашка Р.Србија.pdf
Одлука за распоредување на добивката за 2022 год за Тимко ЛАБ ДООЕЛ.pdf
Одлука за усвојување на Извештај и Консолидиран Извештај на првиот, Вториот и Третиот извршен директор за работата на Друштвото за 2022 година.pdf

Објавено на: 26.05.2023 14:16:48
Документ БР.: DOC_12283-44/2023
Урнек: Други одлуки од собрание