листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

АДИНГ АД Скопје ги објавува усвоените на Собрание на акционери, одржано на ден 26.05.2023 година, следните извештаи:

-Ревизорски извештај за 2022 година-ПОЕДИНЕЧЕН

-Ревизорски извештај за 2022 година-КОНСОЛИДИРАН

-Годишен извештај за работењето на друштвото-ГИРД за 2022 година


ADING AD Skopje_Revizorski izvestaj_POEDINECEN_2022.pdf
ADING AD Skopje_Revizorski izvestaj_KONSOLIDIRAN_2022.pdf
ADING AD Skopje_GОDISEN IZVESTAJ_2022.pdf

Објавено на: 26.05.2023 14:18:45
Документ БР.: DOC_12304-50/2023
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи