листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Други одлуки од Собрание на акционери 29.05.2023 година


Т1-1 Одлука за одобрување на годишна сметка за 2022.pdf
T1-2 Одлука за одобрување на финансики извештаи ревидирани со мислење.pdf
T1-3 Одлука за одобрување на Годишен извештај на друштвото за 2022.pdf
T2-1 Одлука за одобрување на консолидирана годишна сметка за 2022.pdf
T2-2 Одлука за одобрување на консолидирани финансиски извештаи ревидирани со мислење.pdf
T2-3 Одлука за одобрување на консолидиран годишен извештај за 2022.pdf
T3-1 Одлука за усвојување на годишен извештај на СВР.pdf
T4-1 Одлука за одобрување на Извештај од неизвршните членови на ОД.pdf
T5-1 Одлука за одобрување на работа на членови на ОД.pdf
Т7-1 Одлука за избор на ревизор за 2023 година.pdf

Објавено на: 29.05.2023 15:30:20
Документ БР.: DOC_12283-53/2023
Урнек: Други одлуки од собрание