листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Ревидирани финансиски извештаи и Годишен извештај за 2022 година одобрени на Собрание на акционери 29.05.2023 година


1.2 Ревидирани финансиски извештаи Лотарија 2022.pdf
2.2 Консолидирани ревидирани финансиски извештаи Група Лотарија 2022.pdf
1.3 Годишен извештај за работењето 2022.pdf
2.3 Годишен извештај за работењето на Група Лотарија 2022.pdf

Објавено на: 29.05.2023 15:30:20
Документ БР.: DOC_12304-60/2023
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи