листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:


Одлука за избор на претседавач, записничар и заверувач 29.05.2023.pdf
Одлука за одобрување на работата на членовите на ОД - 29.05.2023.pdf
одлука за распоредување на финансиски резултат за деловна 2022- 29.05.2023.pdf
Одлука за усвојување на годишниот извештај за работата на Друштвото во деловната 2022 -29.05.2023.pdf
Одлука за усвојување на Завршна сметка на Друштвото за деловната година 2022- 29.05.2023.pdf
Одлука за усвојување на ревидирани финансиски извештаи за деловната 2022година.pdf

Објавено на: 29.05.2023 15:03:54
Документ БР.: DOC_12283-51/2023
Урнек: Други одлуки од собрание