листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

.


Одлука за усвојување на Годишна Сметка и Посебни Финансиски Извештаи на Макпетрол АД за 2022 год.pdf
Одлука за усвојување на Консолидирана Годишна Сметка и Консолидирани Финансиски Извештаи на Макпетрол АД за 2022 год.pdf
Одлука за усвојување на Год. извештај на УО за работењето и Год. извештај на УО за консолидирани фин. резултати на Макпетрол АД за 2022 год.pdf
Одлука за усвојување на Извештајот на НО за резултатите од контрола над управувањето и раководењето со Макпетрол АД во 2022 год.pdf
Одлука за одобрување на работењето на членовите на УО на Макпетрол АД во 2022 год.pdf
Одлука за одобрување на работењето на членовите на НО на Макпетрол АД во 2022 год.pdf
Одлука за враќање на износот од фондот за посебни резерви за купување на сопствени акции во акумулирана добивка на Макпетрол АД.pdf
Одлука за измена и дополнување на Статутот на Макпетрол АД.pdf
Одлука за определување на ревизор на Финансиските Извештаи на Макпетрол АД за 2023 год.pdf
Одлука за определување на награда на членовите на Надзорниот одбор.pdf

Објавено на: 31.05.2023 09:03:36
Документ БР.: DOC_12283-74/2023
Урнек: Други одлуки од собрание