листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Одлуки од Собрание 2022- Макстил А.Д 


Одлука за избор на бројач на гласови - Собрание 2023.pdf
Одлука за избор на Претседавач - Собрание 2023.pdf
Точка 1 - Одлука за усвојување на годишна сметка за 2022 - Собрание 2023.pdf
Точка 2 - Одлука за усвојување на ревидирани финансиски извештаи 2022 - Собрание 2023.pdf
Точка 3 - Одлука за усвојување на годишен извештај за 2022 - Собрание 2023.pdf
Точка 4 - Одлука за распределба на нето добивка 2022 - Собрание 2023.pdf
Точка 5 - Одлука за одобрување на работата и водењето на работењето на Друштвото од членовите на Одборот на директори за 2022 - Собрание 2023.pdf
Точка 6 - Одлука за усвојување на годишниот извештај на Службата за Внатрешната ревизија за 2022 година - Собрание 2023.pdf
Точка 6.1 - Годишен-извештај- Служба за внатрешна ревизија 2022.pdf
Точка 7 - Одлука за избор на Ревизор за 2023 - Собрание 2023.pdf

Објавено на: 31.05.2023 14:37:35
Документ БР.: DOC_12283-92/2023
Урнек: Други одлуки од собрание