листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

НЛБ Банка АД Скопје  ги објавува ревидираните финансиски извештаи по локална и меѓународна регулатива заедно со Годишниот извештај од работењето на Банката за 2022 година.

 


4. Извештај на независниот ревизор и Финансиски извештаи во согласност со регулативата на НБРСМ за 2022.pdf
5. Финансиски извештаи изготвени во согласност со Меѓународните стандарди за финансиско известување за 2022.pdf

Објавено на: 31.05.2023 16:00:53
Документ БР.: DOC_12304-88/2023
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи