Македонски
English
листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Се додаваат три нови точки и тоа

- Информација за  Финансиски извештај за период од 01.01.2023 година до 31.03.2023 година

- Предлог - Одлука за отповикување на членови на Одборот на директори на ГТЦ А.Д. Скопје и

- Предлог - Одлука за именување на членови на Одборот на директори на ГТЦ А.Д. Скопје


Предлог-Одлука за отповикување на членови на Одборот на директори на ГТЦ А.Д. - Скопје.doc
Предлог-Одлука за избор на членови на Одборот на директори на ГТЦ А.Д. - Скопје.doc

Објавено на: 16.06.2023 14:13:46
Документ БР.: DOC_13285-191/2023
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери