листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

6 Месечно консолидирано известување 2023 - Цементарница УСЈЕ АД


6 Месечно консолидирано известување 2023 - Цементарница УСЈЕ АД - природа на трошоци.xls

Објавено на: 10.08.2023 09:04:19
Документ БР.: DOC_26441-97/2023
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.