листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

                                                              Согласно Глава 6 од Правилникот за котација го објавуваме следниов финансов извештај

                                                                 - Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.2023 година


3 и 9 Месечни известувања- трговски друштва - природа на трошоци (8).xls

Објавено на: 19.10.2023 14:11:26
Документ БР.: DOC_12298-5/2023
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.