листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

НЛБ Банка АД Скопје ги објавува (неревидираните) неконсолидирани финансиски извештаи за периодот 01.01.-30.09.2023 година.


Неревидирани финансиски извештаи - НЛБ Банка АД Скопје - 30.09.2023.xls

Објавено на: 26.10.2023 15:20:34
Документ БР.: DOC_12298-21/2023
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.