листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следниве измени во органите на управување:

Почитувани акционери и други заинтересирани страни,

во прилог на оваа објава е одлука за избор на членови на Надзорниот одбор на МАКЕДОНИЈА Осигурување АД Скопје - Виена Иншуренс Груп. Предметната одлука е донесена од страна на акционерите на акционерското собрание одржано на 27.10.2023. Сите прашања во врска со оваа објава можете да ги поставите до стручните служби на Друштвото.

Со почит,

МАКЕДОНИЈА Осигурување АД Скопје - Виена Иншуренс Груп


_3.Odluka za clenovi na NO_Scan.pdf

Објавено на: 27.10.2023 09:10:38
Документ БР.: DOC_12285-66/2023
Урнек: Измени во органи на управување