листај по издавач            листај по урнек


According to the chapter 6 of the Listing Rules, we are publishing the non-audited profit&loss account:

Non-audited profit&loss account 01.01.-30.09.2023


3 и 9 Месечни известувања- трговски друштва - функција на трошоци 30.09.23.xlsx

Објавено на: 31.10.2023 15:55:43
Документ БР.: DOC_13111-91/2023
Урнек: Non-audited profit&loss account 01.01. - 30.09.