листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Ви доставуваме неревидирани консолидирани финансиски извештаи за РЖ УСЛУГИ АД Скопје ,за период 01.01-30.09.2023  година


3 и 9 Месечни известувања-konsolidirani.xls

Објавено на: 01.11.2023 14:10:04
Документ БР.: DOC_12298-93/2023
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.