листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот корегиран неревидиран финансиски извештај за период од 01.01.-30.09.2023:


koregiran nerevidiran finansiski izvestaj 30.09.23.xls

Објавено на: 02.11.2023 09:09:17
Документ БР.: DOC_12298-94/2023
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.