листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следниве измени во органите на управување:

Согласно Одлуката од Одбор на директори на Димко Митрев а.д. Велес се контатира престанок на Извршниот генерален директор поради исполнување на правото на старосна пензија ,на негово место за Генерален извршен директор е избран Антон Јовиќ.

Постапката за измените во тековна состоја е во тек.

Објавено на: 26.02.2024 15:46:25
Документ БР.: DOC_12285-6/2024
Урнек: Измени во органи на управување