листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Неревидирани финансиски извештаи 01.01.-31.12.2023. 

Корекција во биланс на состојба во групите побарувања од купувачи и останати побарувања.

Корекција во извештај за паричен тек во Позициите: Зголемување/намалување на купувачите со Золемување/намалување на останати побарувања.

За истиот износ е направена корекција помеѓу групи. 


финансиски извештаи 01.01.-31.12.2023.xls

Објавено на: 04.03.2024 08:54:35
Документ БР.: DOC_26445-81/2024
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.