листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:

Почитувани, 

Ве известуваме за објава на извршена предбележба во Трговскиот регистар на склучена Спогодба за присоединување на Акционерското друштво за осигурување ВИНЕР - Виена Иншуренс Груп кон Акционерското друштво за осигурување и реосигурување МАКЕДОНИЈА Скопје - Виена Иншуренс Груп. Предметната објава ќе се изврши во Сл. Весник на Република Северна Македонија. Објавата ќе изврши согласно член 522 став 3 од Законот за трговските друштва. Во прилог Ви ја доставуваме предметната објава. 

Поздрав,

МАКЕДОНИЈА Осигурување АД Скопје - Виена Иншуренс Груп.


63.Objava na predbelezba na spogodba za prisoedinuvanje.pdf

Објавено на: 04.03.2024 15:02:56
Документ БР.: DOC_10191-221/2024
Урнек: Други ценовно чувствителни информации