листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Финансиски извештаи за работењето во период од 01.01. до 31.12.2023 година

 


СН Брокер 31.12.2023 6 и 12 Месечни известувања- трговски друштва - природа на трошоци (1).xlsx

Објавено на: 11.03.2024 09:16:47
Документ БР.: DOC_26445-89/2024
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.