листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следниве измени во органите на управување:

Ве известуваме дека со Решение на Гувернерката на Народната банка на Република Северна Македонија бр.15-57/7 од 11.03.2024 година, издадена е претходна согласност за повторно именување (реизбор) на г-ѓа Наталија Алексова за член на Управниот одбор на ТТК Банка АД Скопје, со нов мандат од 4 (четири) години сметано од 26 март 2024 година.

Објавено на: 11.03.2024 14:04:05
Документ БР.: DOC_12285-8/2024
Урнек: Измени во органи на управување