листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Материјал за Годишното Собрание на акционери на "Македонијатурист" АД Скопје на 17.04.2024 година


1.Годишна сметка за 2023.pdf
2.Годишен ревизорски извештај за 2023.pdf
3.Годишен извештај за работењето во 2023.pdf
4.Извештај за работењето на Надзорниот одбор во 2023.pdf
5.Извештај за работењето на Управниот одбор во 2023.pdf
6.Годишен извештај за внатрешна ревизија за 2023 год..pdf
7.Прашалник за примена на Кодексот за корпоративно управување.xls

Објавено на: 18.03.2024 15:54:38
Документ БР.: DOC_13285-27/2024
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери