листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

12 Месечно консолидирано известување 2023 - Цементарница УСЈЕ


12 Месечно консолидирано известување 2023 - Цементарница УСЈЕ АД - природа на трошоци.xls

Објавено на: 25.03.2024 09:35:53
Документ БР.: DOC_26445-106/2024
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.