листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Во прилог Ви доставуваме неревидирани консолидирани финансиски извештаи за РЖ УСЛУГИ АД Скопје за период 01.01.2023-31.12.2023 година


RZ USLUGI 01.01- 31.12.2023.xls-konsolidirani.xls

Објавено на: 26.03.2024 14:05:07
Документ БР.: DOC_26445-107/2024
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.