Македонски
English
листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:
 
  • Годишен извештај за работењето на КБ во 2023 година;
  • Годишна сметка на Комерцијална банка АД Скопје за 2023 година;
  • Консолидирана годишна сметка на Комерцијална банка АД Скопје за 2023 година;
  • Програма на мерки и активности на деловната политика и Фин. план за 2024 година;
  • Извештај од работата на Надзорниот Одбор на КБ во 2023 година;
  • Развоен план на Банката со финансиски проекции за периодот 2024-2026 година.

 


Годишен извештај за работењето на КБ во 2023 година.pdf
Годишна сметка на Комерцијална банка АД Скопје за 2023 година.pdf
Извештај од работата на Надзорниот Одбор на КБ во 2023 година.PDF
Консолидирана годишна сметка на Комерцијална банка АД Скопје за 2023 година со мислење од ревизорот.pdf
Програма на мерки и активности на деловната политика и Фин. план за 2024 година.pdf
Развоен план на Банката со финансиски проекции за периодот 2024-2026 година.pdf

Објавено на: 27.03.2024 15:00:01
Документ БР.: DOC_10191-273/2024
Урнек: Други ценовно чувствителни информации