листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Неревидирани консолидирани фин.извештаи АД ГРОЗД Струмица 01.01.-31.12.2023


6 и 12 Месечни известувања- трговски друштва - природа на трошоци-консолидиран 2023 (1).xlsx

Објавено на: 29.03.2024 14:42:38
Документ БР.: DOC_26445-118/2024
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.