листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Почитувани, 

       АД Оранжерии -Хамзали Ви доставува Неревидиран Биланс на успех за период од 01.01.2024-31.03.2024 година. Во Билансот на успех забележуваме дека имаме зголемување на приходите споредбено со истиот период од минатата година. Тоа се должи на зголемените продажни цени на блоковите. Кај расходите имаме зголемување исто така,посебно кај трошоците за вработените,односно зголемување на платите за првото тром,есецие од 2024 година споредбено со  истиот период минатата година. Сепак и на двете ставки не бележиме драстични отстапувања . 

Со почит,

АД Оранжерии -Хамзали


3 и 9 Месечни известувања- трговски друштва - природа на трошоци.xls

Објавено на: 01.04.2024 14:10:03
Документ БР.: DOC_12294-0/2024
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.