листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следниве измени во органите на управување:

Одлука за реизбор,отповикување и избор на членови на Одборот на Директори на Друштвото донесена на Седницата на Собранието на Македонски Телеком АД Скопје одржана на ден 4.4.2024 година.


1.0_MKT Sobranie Odluka_Reizbor, otpovikuvanje i izbor na clenovi na OD.pdf
1.1_Predlog Kamenimost_re-izbor, otpovikuvanje i izbor na clenovi na OD_15.02.2024.pdf
1.2_CV_Lubor Zatko_mk.pdf
1.3_CV_Mladen Mitic_mk.pdf

Објавено на: 04.04.2024 14:30:41
Документ БР.: DOC_12285-12/2024
Урнек: Измени во органи на управување