листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Дополнителни материјали за XXX Годишно собрание на акционери закажано за 10.05.2024 година во 15:00 часот:

Годишен извештај за работењето на Друштвото во 2023 година и  Завршна сметка за 2023 година

 


Godisen_izveshtaj_odbor_direktori_2023.pdf
Transkop_zavrsna_smetka_2023.pdf

Објавено на: 08.04.2024 14:06:45
Документ БР.: DOC_13285-37/2024
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери