листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог Одлуки за Собрание на акционери 13.05.2024 година


1-1 Предлог Одлука за годишна сметка 2023.docx
1-2 Предлог Одлука за одобрување на финансиските извештаи за 2023.doc
1-3 Предлог Одлука за одобрување на Годишен извештај на ЛМ за 2023.doc
1-4 Предлог Одлука за распределба на добивка за 2023.doc
2-1 Предлог Одлука за одобрување на Консолидираната годишна сметка за 2023.doc
2-2 Предлог Одлука за одобрување на Консолидираните финансиските извештаи на групата ЛМ за 2023.doc
2-3 Предлог Одлука за одобрување на Годишниот извештај за работењето на групата ЛМ за 2023.doc
3. Предлог Одлука за одобрување на Годишен извештај на Служба за ревизија 2023.doc
4. Предлог одлука за одобрување на извештајот од неизвршните чл за 2023.doc
5. Предлог Одлука за одобрување на работата на Одборот на директори за 2023.doc
6. Предлог Одлука за избор на член на ОД.doc
7. Предлог Одлука за избор на овластен ревизор за 2023.docx

Објавено на: 09.04.2024 09:30:15
Документ БР.: DOC_13285-42/2024
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери