листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Материјали за Собрание на акционери 13.05.2024


Т1-1 Годишна сметка за 2023.pdf
Т1-2 Ревидирани Финансиски извештај за 2023.pdf
Т1-3 Годишен извештај за работењето ЛМ 2023.pdf
Т2-1 Консолидирана Годишна сметка за 2023.pdf
Т2-2 Консолидирани Ревидирани Финансиски извештај за 2023.pdf
Т2-3 Консолидиран Годишен извештај за работењето ЛМ 2023.pdf
Т3 Годишен извештај на СВР 2023.pdf
Т4 Извештај од Неизвршни членови на ОД за 2023.pdf

Објавено на: 09.04.2024 09:30:15
Документ БР.: DOC_13285-43/2024
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери