листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

ПРЕДЛОГ ОДЛУКИ ЗА СОБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИ ЗА 2023 ГОД.


Т1_Предлог одлука за усвојување на годишните извештаи за 2023 год.pdf
Т2_Предлог одлука за распределба на добивка.pdf
Т3_Предлог одлука за усвојување на консолидираните годишни извештаи за 2023 год.pdf
Т4_1_Предлог одлука за усвојување на извештајот од контролата на неизвршните членови на Одборот.pdf
Т4_2_Предлог одлука за усвојување на работата на членовите на Одборот.pdf
Т5_Предлог одлука за усвојување на извештајот на Службата за внатрешна ревизија.pdf
Т6_Предлог одлука за назначување на овластен ревизор за 2024 год.pdf
Т7_Предлог одлука за избор на член на Одборот на директори.pdf

Објавено на: 11.04.2024 08:05:16
Документ БР.: DOC_13285-45/2024
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери