листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

ПРЕДЛОГ ОДЛУКИ ЗА СОБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИ ЗА 2023 ГОД.


1_1 Годишна сметка 2023.pdf
1_2 Финансиски Извештаи ревидирани.pdf
1_3 Годишен извештај за работа 2023.pdf
3_1 Консолидирана Годишна сметка 2023.pdf
3_2 Консолидирани ревидирани финансиски извештаи.pdf
3_3 Годишен консолидиран извештај за работа 2023.pdf
4 Годишен извештај на неизршните членови на одборот на директори 2023.pdf
5 Годишен извештај на службата за внатрешна ревизија 2023.pdf

Објавено на: 11.04.2024 08:10:16
Документ БР.: DOC_13285-46/2024
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери