листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог одлуки за Собрание на акционери


1.Одлука за усвојување на записник 12 мај 2023.docx
2.Одлука за усвојување на единечни ревизорски извештаи.docx
3.Одлука за усвојување на ревидирани консолидирани извештаи.docx
4.Одлука за избор на членови на одбор на директори.docx
5.Одлука за усвојување на годишна сметка.docx
6.Одлука за усвојување на консолидиран ГИ и ГС.docx
7 Одлука за усвојување на Годишниот извештај.docx
8.Одлука за распределба-употреба на добивката.docx
9. Одлука за исплата на дивиденда со дивиденден календар.docx
10. Одлука за усвојување на извештај од неизвршните членови.docx
11.Одлука за одобрување на работата на ОД.docx
12.Одлука за усвојување на извештајот од СВР.docx
13. Одлука за назначување на ревизорско друштво.docx
14. Одлука за одобрување на голема зделка со заинтересирана страна.doc

Објавено на: 16.04.2024 09:30:24
Документ БР.: DOC_13285-52/2024
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери