листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:

ИЗВЕСТУВАЊЕ

 

Согласно член 35 од Правилата за котација на Македонската берза АД Скопје, за обелоденување на ценовно чувствителни информации на акционерските друштва, известуваме дека на ден 21.03.2024 година A.Д Ангропромет-Тиквешанка Кавадарци склучи Анекс бр. 1 кон Договор за одобрување на рамковен револвинг лимит врз основа на договорен залог со дел.бр.1002-183 oд 28.03.2022 година  со кој банката одобрува рамковен револвинг лимит во износ од 900.000 ЕУР.

 

Објавено на: 16.04.2024 14:05:27
Документ БР.: DOC_10191-321/2024
Урнек: Други ценовно чувствителни информации