листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Дополнителни материјали за XXX Годишно собрание на акционери закажано за 10.05.2024 година во 15:00 часот:

Ревизорски финансиски извештај со вклучен Годишен извештај за работењето на Друштвото во 2023 година


Transkop_revizorski_2023_P.pdf

Објавено на: 17.04.2024 14:19:56
Документ БР.: DOC_13285-56/2024
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери