листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Одлуки од Собрание на акционери одржано на 17.04.2024 годнина


1.Одлука за именување претседавач.pdf
2.Одлука за одобр. на Годишна с-ка и финансиски извештаи за 2023 година.pdf
3.Одлука за одобр. на Годишна с-ка и финансиски извештаи за 2023 година ревидирани.pdf
4.Одлука за одобрување и усвојување Годишниот извештај за работењето на Друштвото во 2023 година.pdf
5.Одлука за одобр. на Извештајот за работата на Надзорен одбор за 2023 година.pdf
6.Одлука за одобр. на Извештајот за работата на Управен одбор за 2023 година.pdf
7.Одлука за одобр. на Извештајот за работата на внатрешната ревизија за 2023 година.pdf
8.Одлука за избор на овластен ревизор за 2024 година.pdf

Објавено на: 17.04.2024 15:38:06
Документ БР.: DOC_12283-17/2024
Урнек: Други одлуки од собрание