листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог одлуки за собрание на акционери


Предлог збирна одлука за одобрување на зделки со заинтересирани страни за деловната 2024 година.doc
Предлог одлука за продажба на градeжни-деловни нефунк.објекти за акц.собрание за 2023 год..doc
Предлог одлука за избор на ревизорска куќа за 2024 год..doc
Предлог одлука за исплата на месечен паушал за неизвршни членови на ОД.doc
Предлог одлука за купување на недвижен имот.doc
Предлог одлука за усвојување на год.извештај и год.сметка за работењето на АД за 2023 год..doc
Предлог одлука за усвојување на извештај за работата на ОД и на членовите на ОД за 2023 година.doc
Предлог одлука за усвојување на год.извештај на Служба за вн.ревизија за 2023 година.doc
Предлог одлука за усвојување на ревизорски извештај за 2023 година.doc
Предлог одлука за распределба на чистата добивка од 2023 год. на АД.doc

Објавено на: 18.04.2024 14:47:27
Документ БР.: DOC_13285-60/2024
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери