листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери


T.4 ПРЕДЛОГ- ОДЛУКА ЗА ОДОБРУВАЊЕ И УСВОЈУВАЊЕ НА ГОДИШНИ ИЗВЕШТАИ ЗА РАБОТА(единечен и консолидиран).doc
T.5 ПРЕДЛОГ ОДЛУКА ЗА ОДОБРУВАЊЕ И УСВОЈУВАЊЕ НА ГОДИШНА СМЕТКА за 2023 на ПЕКАБЕСКО АД.doc
T.5 ПРЕДЛОГ -ОДЛУКА ЗА ОДОБРУВАЊЕ И УСВОЈУВАЊЕ НА консолидирана годишна сметка на ПЕКАБЕСКО АД ЗА 2023.doc
T.6 ПРЕДЛОГ- ОДЛУКА ЗА УСВОЈУВАЊЕ НА ИЗВЕШТАИ ЗА ревизија (единечен и консолидиран).doc
T.7 ПРЕДЛОГ ОДЛУКА ЗА РАСПРЕДЕЛУВАЊЕ НА ДОБИВКАТА НА ПЕКАБЕСКО АД ЗА 2023 год.doc
T.8 ПРЕДЛОГ ОДЛУКА ЗА ОДОБРУВАЊЕ И УСВОЈУВАЊЕ на годишна сметка за ТИМКО ЛАБ за 2023год.doc
T.9 ПРЕДЛОГ ОДЛУКА ЗА РАСПРЕДЕЛУВАЊЕ на добивката за ТИМКО ЛАБ за 2023 год.doc
T.10 ПРЕДЛОГ ОДЛУКА ЗА ОДОБРУВАЊЕ И УСВОЈУВАЊЕ на годишна сметка за ПЕКАБЕСКО ДОО Рашка за 2023год.doc
T.11 ПРЕДЛОГ ОДЛЛУКА ЗА РАСПРЕДЕЛУВАЊЕ НА добивката за ПЕКАБЕСКО ДОО Рашка за 2023год.doc

Објавено на: 19.04.2024 09:02:19
Документ БР.: DOC_13285-61/2024
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери