листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог одлуки за Собрание


ОДЛУКА НА ОВЛ. РЕВИЗОР ЗА 2024 ГОД. 001.pdf
ОДЛУКА ОДОБРУВАЊЕ НА ГОД. ИЗВЕШТАЈ НА У.О. ЗА 2023 ГОД. 001.pdf
ОДЛУКА ЗА РАБОТА НА ЧЛЕНОВИТЕ НА Н.О. 001.pdf
ОДЛУКА ЗА УПОТ. И РАСПРЕД. НА НЕРАСП. ДОБИВКА 2023 001.pdf
ОДЛУКА ЗА ОДОБРУВАЊЕ НА ГОД.ФИН.ИЗВ.ЗА РАБ. НА СТОКОПРОМЕТ ВО 2023 Г. 001.pdf
ОДЛУКА ОДОБРУВ. НА ГОД. ИЗВ. НА Н.О. 001.pdf
ОДЛУКА ЗА РАБОТА НА ЧЛЕНОВИТЕ НА У.О. ЗА 2023 Г. 001.pdf

Објавено на: 22.04.2024 14:07:10
Документ БР.: DOC_13285-67/2024
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери