листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Одлука за одобрување на работата на одбор на директори

Одлука за одобрување на извештајот за работа на одбор на директори

Одлука за усвојување на завршна сметка за 2023г

Одлука за покривање на загубата

Одлука за усвојување на извештајот од овластен ревизор

Одлука за избор на ревизорска кука за 2024г


Одлука за одобрување на работата на одбор на директори.PDF
Одлука за одобрување на извештајот за работа.PDF
Одлука за усвојување на завршна сметка за 20232г.PDF
Одлука за покривање на загубата за 2023г.PDF
Одлука за усвојување на извештајот од овластен ревизор.PDF
Одлука за избор на ревизорска кука за 2024г.PDF

Објавено на: 31.05.2024 14:11:16
Документ БР.: DOC_12283-81/2024
Урнек: Други одлуки од собрание