Македонски
English
листај по издавач            листај по урнек


Согласно Точка 6.01 од Правилникот за котација на хартии од вредност, Ви го доставуваме следниот финансиски извештај:

Неревидиран биланс на успех на Тетовска Банка АД Тетово за период од 01.01.2005 до 31.12.2005 година


20060124134616.pdf

Објавено на: 24.01.2006 14:01:27
Документ БР.: DOC_10189-0/06
Урнек: Финансиски извештај