Македонски
English
листај по издавач            листај по урнек


Согласно Точка 6.01 од Правилникот за котација на хартии од вредност, Ви го доставуваме следниот финансиски извештај:

Неревидиран биланс на успех на Бетон АД Скопје за периодот 01.01.-31.12.2005 година


Bilans na uspeh05-Beton.pdf

Објавено на: 27.02.2006 13:45:29
Документ БР.: DOC_10189-7/06
Урнек: Финансиски извештај