Македонски
English
листај по издавач            листај по урнек


Согласно Точка 6.01 од Правилникот за котација на хартии од вредност, Ви го доставуваме следниот финансиски извештај:

НЕРЕВИДИРАН БИЛАНС НА УСПЕХ НА ФЕРШПЕД АД СКОПЈЕ ЗА 2005 ГОД.


f.i.bilans uspeh FERSPED 2005.doc

Објавено на: 27.02.2006 14:20:29
Документ БР.: DOC_10189-8/06
Урнек: Финансиски извештај