Македонски
English
листај по издавач            листај по урнек


Согласно Точка 6.01 од Правилникот за котација на хартии од вредност, Ви го доставуваме следниот финансиски извештај:

Неревидиран биланс на успех на Комерцијална банка АД Скопје за периодот 01.01.-31.12.2005 година


Bilans na uspeh na KMB so sostojba 31.12.2005.pdf

Објавено на: 28.02.2006 09:06:29
Документ БР.: DOC_10189-9/06
Урнек: Финансиски извештај