Македонски
English
листај по издавач            листај по урнек


Согласно Точка 6.01 од Правилникот за котација на хартии од вредност, Ви го доставуваме следниот финансиски извештај:

Неревидиран биланс на успех на ЗК Пелагонија АД Битола за 2005 година


BILANS NA USPEHOT 31.12.2005.doc

Објавено на: 28.02.2006 13:41:29
Документ БР.: DOC_10189-11/06
Урнек: Финансиски извештај