Македонски
English
листај по издавач            листај по урнек


Согласно Точка 6.01 од Правилникот за котација на хартии од вредност, Ви го доставуваме следниот финансиски извештај:

Неревидиран биланс на успех на РЖ Институт АД Скопје за периодот 01.01.-31.12.2005 година


BIL.USPEH-ZA BERZA-31-12-2005.pdf

Објавено на: 01.03.2006 12:16:29
Документ БР.: DOC_10189-12/06
Урнек: Финансиски извештај