Македонски
English
листај по издавач            листај по урнек


Согласно Точка 6.01 од Правилникот за котација на хартии од вредност, Ви го доставуваме следниот финансиски извештај:

Неревидиран биланс на успех за 2005 година. Повторно го објавуваме, бидејќи во првата објава не беше наведено дека износите се во илјади денари.


Tutunski Kombinat.pdf

Објавено на: 10.03.2006 14:16:53
Документ БР.: DOC_10189-40/06
Урнек: Финансиски извештај